Els nostres productes

Actualment, estem especialitzats en fabricar embotits de tres famílies diferents: CURATS, FRESCOS i CUITS.
Tots ells estan elaborats amb la selecció de les millors carns, amb un acurat procés de fabricació tradicional, artesanal, amb tripa natural i amb el secret de Puig-Fitó.

Embotits Curats

Els nostres curats, són els productes selectes de Puig-Fitó, elaborats amb delicadesa i amb el seu temps d'assecatge a gran precisió.

Més informació

Embotits Frescos

Els Frescos de Puig-Fitó, estan elaborats amb aliments de primeríssima qualitat, amb les condicions adequades de fabricació i caducitat que recomanem. Embotit amb tripa natural i Apte per celíacs.

Més informació

Embotits cuits

Els nostres productes cuits, estan elaborats a partir d'una mescla de carn magre de porc amb els seus complements, ingredients adequats i donant una varietat de sabors; estan sotmesos a cocció mitjançant caldera. Apte per celíacs.

Més informació

Productes de Temporada

Des de casa nostra us oferim, lots i embalatges diferents per les Festes Nadalenques.

Més informació

Llonganissa de tòfona del Berguedà

Aquesta varietat de llonganissa va sorgir del potencial que tenim al Berguedà com a terra de tòfones. No vam voler deixar escapar l’oportunitat de fabricar un producte amb aquest preuat fong on molts l’anomenen el “diamant negre de la cuina”.

Més informació

Embotits de Caça

La carn de caça té unes propietats diferents de les carns d’explotacions agràries, els quals ha estat rebent una alimentació mes natural. Nosaltres n’elaborem varis embotits amb les carns degudament seleccionades i complint rigorosos controls sanitaris.

Més informació

Botifarra Esparracada

Una manera diferent de menjar botifarra. Elaborada amb carn fresca, sal i pebre. Sense tripa i amb l'ingredient que les fa diferent.

Més informació

Botifarra d'Ou

És conegut popularment com a Dijous Gras o Llarder, com diu la dita: “Al Dijous Llarder, botifarra menjaré”.

Més informació

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.